Dureaza prea mult? Inchide
www.solidhouse.ro
4

Proiectul imobiliar construit de compania Solid House în stațiunea Mamaia, zona Butoaie, avansează rapid.

Dacă în urmă cu trei luni constructorul ne arăta că se construise fundația și se înălța parterul, acum vorbim deja despre o lucrări la etajele superioare, 5 – 6.

„Lucrările avansează în ritm rapid, pentru ca viitorii locatari sa se întalnească cât mai repede cu locuința mult visată”, spun cei de la Solid House.

Aveți mai jos imagini cu stadiul la zi al construcției.

Adresa ansamblului Solid Residence este Mamaia 507.  Vorbim despre blocuri cu regim de înălțime de 6 și 8 etaje, cu subsol, care vor avea în total 237 de apartamente, împărțite în 4 scări.

Puteți cumpăra garsoniere cu suprafețe cuprinse între 46,25 mp și 59,73 mp construiți, apartamente cu două camere, cu suprafețe cuprinse între 65,40 mp și 77,50 mp, și apartamente cu 3 camere, cu o suprafață construită de 102.05 mp.

Apartamentele se predau la cheie, beneficiind de toate finisajele și dotările necesare: gresie, faianță, parchet, centrală proprie de apartament, tâmplărie PVC, obiecte sanitare. Tot ce va rămâne de făcut este să îl personalizați pe gustul vostru și vă veți simți acasă. Finisajele pot fi efectuate de dezvoltator, aceasta este modalitate pe care v-o recomandăm, pentru a scăpa de bătaia de cap pe care o presupune găsirea unei echipe bune de meseriași.

Finisajele vor fi la alegere dintr-o gamă variată de modele si tipuri de materiale cum ar fi: marmura, travertin, gresie, faianță, parchet. În prețul apartamentului sunt  incluse centrala pe gaz, caloriferele, aer condiționat, ușile din lemn la interior, ușa din metal la exterior și obiectele sanitare.

Complexul rezidențial are câte un loc de parcare pentru fiecare apartament, dar și 20% de locuri în plus, pentru vizitatori. Locurile de parcare sunt la subsol, așa că iarna nu va trebuie să vă dezghețați geamurile, iar vara în mașină nu va fi cuptor. Evident, lifturile coboară până în parcare, pentru un acces facil către apartamente, ceea ce înseamnă că nu veți căra prea mult în brațe pungile cu cumpărături, atunci când veniți de la magazine.

Apartamentele au o garanție inclusă de doi ani, timp în care, dacă se strică ceva sau lucrurile nu sunt în regulă, se rezolvă pe cheltuiala dezvoltatorului. Firma Solid House este pe piața din Constanța din anul 2010, deci va împlini, curând, 20 de ani de existență. Longevitatea aceasta este, în sine, o dovadă a calității cu care s-a lucrat și se lucrează.

Relații suplimentare puteți obține la departamentul de vânzări:

Lasă un răspuns