Noua constructie Solid House din Mamaia, zona Cazinou este un amestec de inovatie si bun gust.

 Categorie: Rezidential
 Data proiect: 2018
 Locatie: Complex Mamaia
 Numar telefon:  0736.888.999

Noua constructie Solid House din Mamaia, zona Cazinou este un amestec de inovatie si bun gust, acumulate in urma experientei pe piata imobiliara de locuinte de lux, un imobil ce va fi finalizat la sfarsitul anului 2018.
Situat la cateva minute de plaja pe malul lacului Siutghiol, imobilul se bucura de toate avantajele unei locuinte de lux amplasata intr-o statiune exclusivista cum este Mamaia.


Solid Residence Mamaia iti ofera toate facilitatile si confortul de care ai nevoie. Proiectul este format din P+8E etaje la care se adauga parcarea pe doua nivele.Imobilul cuprinde doua scari cu urmatoarele compartimentari:

  • Scara A cu 60 de apartamente
  • Scara B cu 93 de apartamente

Intalnim garsoniere cu suprafete cuprinse intre 31.90 si 35.00 mp construiti, apartamente cu 2 camere cu suprafete cuprinse intre 59.20 si 70.20 mp si apartamente cu 3 camere cu o suprafata construita de 81,6 mp.

Clientii nostrii se vor bucura de o priveliste superba atat spre lacul Siutghiol cat si spre Marea Neagra si de toate facilitatile oferite de un apartament de lux ce satisfice cele mai exigente standarde de confort.

Locatie Solid Residence Mamaia 387