Despre Solid House

10 Proiecte finalizate , 4 proiecte in curs de executie , 10 ani de activitate de Succes, si peste 2000 de Apartamente vandute sunt doar cateva din rezultatele companiei SOLID HOUSE.

Acest portofoliu abundent este rezultatul unei misiuni simple, dar importante pentru noi:
Transformam visuri in locuinte confortabile si sigure pentru mii de oameni, care acum le numesc ACASA!
Investim in fiecare din edificiile noastre mai mult decat capital. Experienta pe mai multe tipuri si marimi de santiere proprii, know how-ul specializat , tehnologii cutting-edge si pasiunea pentru ceea ce facem sunt doar cateva din beneficiile unice de care se bucura cei care aleg Solid House.

De la conceptul initial pana in momentul in care clientul s-a mutat in locuinta, echipa noastra de profesionisti exerseaza o atentie globala pentru a se asigura ca lucrarea avanseaza intr-un ritm alert si in acelasi timp ca executia lucrarii este una de calitate, iar micile detalii fac din proiectele Solid House un adevarat succes.
Astfel, prin transparenta si suport continuu am reusit sa dezvoltam o relatie activa cu clientii atat in timpul executiei, cat si dupa ce si-au preluat locuinta. Tinand cont de feedback-ul celor care se bucura de rezultatul muncii noastre, noi proiectam si construim camine care sa corespunda cat mai bine dorintelor, dar si nevoilor reale ale viitorilor locatari.

Construim mai mult decat o casa! Construim o comunitate SOLIDA!
Reputatia Solid House este cea mai mare Garantie de care te poti bucura in momentul in care investesti in viitoarea locuinta. Valoarea brandului nostru vine din fapte, nu vorbe si direct de la clienti, nu de la noi.

Construim SOLID, cream legaturi SOLIDE!

Aboneaza-te la Newsletter !