Despre noi

Construim SOLID, cream legaturi SOLIDE!

Povestea Solid House

  Povestea Solid House a început în anul 2010, când am demarat primul proiect imobiliar din Constanţa. Ulterior, ne-am implicat în alte 13 proiecte, atât în Constanţa, cât şi în Mamaia, toate finalizate cu succes.

  Am câştigat experienţă şi încredere de la un proiect la altul, ne-am dezvoltat constant şi, astfel, am ajuns în prezent la peste 3.000 de apartamente finalizate şi alte 3.000 în curs de dezvoltare.

  Construim, aşadar, cu responsabilitate şi cu o experienţă de 11 ani în spate, cotinuând în acelaşi timp să ne perfecţionăm şi să investim continuu în materiale şi tehnologii de ultimă generaţie.

  Suntem extrem de atenţi la calitatea şi durabilitatea construcţiilor noastre, care îmbunătăţesc nivelul şi calitatea vieţii a mii de oameni. Este cartea noastră de vizită şi motorul care ne-a adus la acest nivel.

Experienta noastra in imobiliare

  Avem experienţă pe mai multe tipuri şi mărimi de şantiere proprii, know how specializat, tehnologii cutting-edge şi pasiune pentru ceea ce facem.

  Am dezvoltat o relaţie activă cu clienţii atat în timpul execuţiei, cât şi după preluarea locuinţei. Ţinând cont de feedback-ul lor, proiectăm şi construim locuinţe care să corespundă cât mai bine dorinţelor şi nevoilor reale ale viitorilor locatari.

  Apartamentele noastre sunt căutate de către clienţi din zonă, care doresc să locuiască aici permanent, de către clienţi din alte zone ale ţării noastre, dar si de catre clienti din alte tari , care vor să le utilizeze drept apartamente de vacanţă.

  Estimăm ca în viitor aproximativ 70%-80% dintre cumpărători vor fi investitori în imobiliare, care doresc apartamente în zone privilegiate de natură , cum ar fi la malul mării.

4-2

Portofoliu

   Cu un portofoliu impresionant de 13 proiecte imobiliare în derulare (sapte în Constanţa şi alte sase în Mamaia), continuăm planurile de extindere a business-ului şi vom deschide, în viitorul apropiat, alte șapte şantiere de construcţii.