Solid Residence Cazino Mamaia

Mai mult decât o locuință la Mare!
Acolo unde design-ul exclusivist, calitatea materialelor și grija pentru confortul absolut oferă o nouă dimensiune a luxului, iar toate detaliile se împletesc armonios într-o locație de vis în inima stațiunii Mamaia, știi că ai ajuns la Solid Residence Mamaia Cazino.
Locația premium a proiectului oferă acces direct către toate punctele de interes ale stațunii și îmbină toate avantajele centrului vibrant al stațiunii cu liniștea irezistibilă a apusurilor de pe lac.
Spațiile interioare generoase și inteligent compartimentate, luminozitatea dată de spațiile vitrate mari, nivelul de calitate premium a materialelor folosite, atenția deosebită la detalii și finisaje, sunt coordonatele ce te vor convinge că apartamentele noastre sunt o investiție ideală și cea mai bună alegere pentru tine, indiferent dacă îți dorești o reședință luxoasă de vacanță sau o locuință.
Ansamblul este compus dintr-un mix de apartamente, ce corespund celor mai exigente așteptări, cu una sau două camere eficient compartimentate și complet finisate, cu panoramă deosebită asupra lacului Siutghiol sau a Mării Negre, unde totul vă oferă eleganța în căutarea căreia v-ați aflat mereu!

Solid Residence Cazino Mamaia

Facilitati Solid Residence Cazino Mamaia

Plaja

Restaurante

Cluburi

Promenada

Amenajarea spatiilor verzi

Finisaje premium

Acces securizat

Parcare subterana securizata cu bariera automatizata

Lifturi de ultima generatie

Mijloc de transport in comun

La ce te gândești când spui "acasă"?

Peisajul pe care îl ai de la malul mării, standardele ridicate de confort și amplasarea strategică sunt doar câteva motive pentru care să devii proprietar în Solid Residence.
Programeaza vizionare

Contact

Sediu Social

Telefon

0722 432 844

Adresa

Str. Interioara 3, Nr. 19, Constanta

Birou Vanzari

Telefon

0736 888 999

Adresa

Str. Interioara 3, nr.19, Constanta

Program

Luni - Vineri: 08:30 - 17:00

Sambata: 08:30 - 13:00