Dureaza prea mult? Inchide
www.solidhouse.ro
Bloc cu 237 de apartamente

Solid House a depus documentaţia în vederea ridicării unui imobil în nordul stațiunii Mamaia, în zona Tabără Nord. Imobilul, care va avea 8 etaje, va dispune de nu mai puțin de 237 de apartamente! Funcționarea imobilului va fi în regim permanent, dar în mod special în sezonul estival. Locația va dispune de dotări moderne, la un grad de confort sporit, conform cerințelor normelor actuale europene pentru stațiunile de odihnă și turism.

Noul obiectiv de învestiție va consta în construirea unui imobil cu regim de înălțime S+P+6-8E, cu destinația de “Locuințe de vacanță”, împrejmuire teren și organizare șantier. Investiția propusă are ca scop creșterea gradului de atractivitate turistică a stațiunii Mamaia prin realizarea unui imobil cu destinație de vilă turistică. Prin proiectul propus se dorește atragerea și încurajarea vizitatorilor de a se bucura de frumusețile Lacului Siutghiol, ca urmare a edificării acestei structuri turistice în vecinătatea lacului, în limitele acceptabile ale impactului asupra ariei protejate. Terenul se afla situat în intravilanul municipiului Constanța, stațiunea Mamaia, boulevardul Mamaia, nr. 507, zona „Tabăra Nord” pe malul Lacului Siutghiol, încadrându-se în Bazinul Hidrografic Litoral, județul Constanța. Destinația terenului stabilită prin planurile de urbanism și amenajarea teritoriului aprobate sunt cazare, alimentație publică, locuire, funcțiuni turistice.

Proiectul se încadrează în documentațiile de urbanism aprobate, respectiv faza PUZ, aprobată prin Hotărârea Consiliului Local Constanța nr. 121/24.05.2013. Scopul proiectului este ca, pe terenul în suprafață de 4256.00 mp, teren deținut de SC SOLID HOUSE SRL în baza Contractului de vânzare–cumpărare autentificat cu nr. 553/19.04.2017, să se realizeze investiția “CONSTRUIRE IMOBIL S+P+6-8E CU DESTINAȚIA DE LOCUINTE DE VACANȚĂ, ÎMPREJMUIRE TEREN ȘI ORGANIZARE DE ȘANTIER”.

În imobil se vor amenaja un număr de 237 apartamente cu 1, 2 și 3 camere. Toate apartamentele vor avea suprafața utilă sub 100 mp. Conform HCL nr. 113/2017, art.13 – construcții de locuințe colective (apartamente de vacanță) este necesar 1 loc de parcare pentru fiecare unitate locativă sub 100 mp și se asigură un supliment de 20% pentru vizitatori. Astfel, este necesar un număr total de 285 locuri de parcare, din care: 237 locuri de parcare locatari, 48 locuri parcare vizitatori (20% din 237 locuri de parcare locatari). Se vor amenaja în total 286 de locuri de parcare dispuse astfel: Subsol- 138 locuri de parcare, Parter- 98 locuri de parcare, Parcare supraetajată – sistem automat tip ,,MUTRADE BPD PUZZLE” – 50 locuri de parcare.

Pentru a citi articolul complet, click aici.