Solid House

Solid House

Este o firma specializata in constructia de blocuri pentru popualtie. Are foarte multa experienta in acest domeniu si de aceea reuseste ca blocurile pe care le construieste sa fie solide dar nu la un pret ridicat pe mp.

Solid House a construit mai multe blocuri in Municipiul Constanta pe care le-a vandut pe toate chiar din faza de proiect. Aceasta situatie este greu de realizat pentru ca omul trebuie sa aibe foarte mare incredere in constructorul general.

Aminitim aici, blocul de pe Bulevardul Bratianu nr. 54 cu peste 8 etaje , blocul de pe str. Amurgului nr 33, care are tot peste 8 etaje.

n acest moment se lucreaza la blocul de pe strada Grindeanu nr 10 in cartierul 4-5 , fata in fata cu Lidl care este aproape gata. Mai sunt cateva finisaje si cei care au cumparat se pot muta. Si la acest bloc istoria se repeta … adica este vandut din faza de proiect in proportie de 85%. Asta inseamna ca mai sunt cateva apartamente de vandut si o sa fie si acesta vandut in proportie de 100%.

Domnul Serkan ne-a declarat ca „Solid House este o firma in care oamenii au incredere iar cei care au cumparat odata de la noi ne recomanda din suflet la prietenii lor.”

Contact

Sediu Social

Telefon

0722 432 844

Adresa

Str. Interioara 3, Nr. 19, Constanta

Birou Vanzari

Telefon

0736 888 999

Adresa

Str. Interioara 3, nr.19, Constanta

Program

Luni - Vineri: 08:30 - 17:00

Sambata: 08:30 - 13:00