Solid House a oferit copiilor o petrecere pe cinste

Solid House a oferit copiilor o petrecere pe cinste

Acțiunea s-a desfășurat în parcul Casei de Cultură din Constanța, chiar de 1 iunie, de la ora 11.00. Deși se anunța vreme rea, circa o sută de copii, însoțiți de părinți sau bunici, au venit în parc. Au avut noroc de vreme excelentă.

Organizatorii, cei de la Solid House, le-au pregătit două ore de concursuri și de jocuri. Copiii au dansat, au cântat, ba chiar au putut să-și aleagă singuri muzica. Animatorii au fost la înălțime și nu numai că i-au antrenat pe copii în diferite jocuri, ci s-au lăsat ei înșiși antrenați de bucuria copiilor. De exemplu, mai mulți dintre copii au exersat diverse mișcări de dans pe care le-a repetat toată lumea.

A existat și o sesiune de pictat pe față, foarte gustată de cei mici, care au stat cuminți la rând. La fel de gustat a fost și concursul de limbo.
„Este frumos, nu s-a mai făcut așa ceva până acum în parc”, ne-a spus o mămică, de mână cu un copil mai mic, uitându-se după fetița mai mare, care se juca alături ce ceilalți copii.

Nu a fost nici un eveniment de marketing, nici de prezentare a ofertei imobiliare a Solid House, ci nu mai o petrece dedicată copiilor.

Contact

Telefon

0736 888 999

Email

sales@solidhouse.ro

Adresa

Str. Interioara 3, nr.19, Constanta

Program

Luni - Vineri: 08:30 - 17:00

Sambata: 08:30 - 13:00

Mesajul a fost trimis cu succes.