Solid House a oferit copiilor o petrecere pe cinste

Solid House a oferit copiilor o petrecere pe cinste

Acțiunea s-a desfășurat în parcul Casei de Cultură din Constanța, chiar de 1 iunie, de la ora 11.00. Deși se anunța vreme rea, circa o sută de copii, însoțiți de părinți sau bunici, au venit în parc. Au avut noroc de vreme excelentă.

Organizatorii, cei de la Solid House, le-au pregătit două ore de concursuri și de jocuri. Copiii au dansat, au cântat, ba chiar au putut să-și aleagă singuri muzica. Animatorii au fost la înălțime și nu numai că i-au antrenat pe copii în diferite jocuri, ci s-au lăsat ei înșiși antrenați de bucuria copiilor. De exemplu, mai mulți dintre copii au exersat diverse mișcări de dans pe care le-a repetat toată lumea.

A existat și o sesiune de pictat pe față, foarte gustată de cei mici, care au stat cuminți la rând. La fel de gustat a fost și concursul de limbo.
„Este frumos, nu s-a mai făcut așa ceva până acum în parc”, ne-a spus o mămică, de mână cu un copil mai mic, uitându-se după fetița mai mare, care se juca alături ce ceilalți copii.

Nu a fost nici un eveniment de marketing, nici de prezentare a ofertei imobiliare a Solid House, ci nu mai o petrece dedicată copiilor.

Contact

Sediu Social

Telefon

0722 432 844

Adresa

Str. Interioara 3, Nr. 19, Constanta

Birou Vanzari

Telefon

0736 888 999

Adresa

Str. Interioara 3, nr.19, Constanta

Program

Luni - Vineri: 08:30 - 17:00

Sambata: 08:30 - 13:00