Ansamblu nou!

Ansamblu nou!

Solid House vine în întâmpinarea clienţilor cu apartamente din ansamblul rezidenţial Solid Residence, un proiect îndrăzneţ, amplasat pe un teren în suprafaţăde 6000 mp. Proiectul oferă apartamente premium, ideale pentru exploatare ca şi locuinţă permanentă sau cu un randament foarte bun de închiriere, în zona Sabroso Brătianu, pe strada Corbului nr. 3.

Pentru siguranţa şi confortul dvs. Solid Residence vă oferă un alt stil de viaţă, confort maxim şi siguranţă, spaţii verzi amenajate, loc de joacă, complex care va funcţiona în circuit închis. Accesul se va face pe bază de legitimaţie, iar intreg ansamblu va fi dotat cu sistem de supraveghere video exterior.

Complexul va fi alcătuit din 3 corpuri, cu regim de înălţime 2S+P+10E, situat într-o zonă liniştită a oraşului, aproape de centrul acestuia. Unul din marile avantaje ale acestor apartamente, din cadrul Solid Residence este acela că este amplasat la câteva minute de hypermarketul Cora, piaţa Brick, Oficiul Poştal 2, la câteva minute distanţă de Şcoala Generală I.L Caragiale iar vis-a – vis este grădiniţa cu program prelungit „Steluţele Mării”, în zona există mijloace de transportîin comun ce au staţie pe bd. Brătianu.

Solid House oferă spre vânzare 83 de garsoniere cu suprafeţe cuprinse între 37.90 mp şi 76.20 mp construiţi, 154 de apartamente cu 2 camere cu suprafeţe cuprinse între 61.70 mp şi 78.15 mp şi 42 de apartamente cu 3 camere cu suprafeţe cuprinse între 97.50 mp şi 156.35 mp. La parter sunt prevăzute spaţii cu destinaţia de spaţiu comercial iar locurile de parcare vor fi asigurate în incinta complexului la parter şi în cele 2 subsoluri.

În ceea ce priveşte apartamentele, acestea se predau la cheie, benficiind de toate finisajele şi dotările necesare: gresie, faianţă, parchet, centrală proprie de apartament, tâmplărie PVC, obiecte sanitare. Tot ce vă ramane de facut este sa îl personalizaţi pe gustul dvs… şi vă veşi simţi Acasă!

Contact

Sediu Social

Telefon

0722 432 844

Adresa

Str. Interioara 3, Nr. 19, Constanta

Birou Vanzari

Telefon

0736 888 999

Adresa

Str. Interioara 3, nr.19, Constanta

Program

Luni - Vineri: 08:30 - 17:00

Sambata: 08:30 - 13:00